• 1
  • 2
  • 3

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov a ich spracovanie – pravidlá webstránky obecjahodna.sk o ochrane osobných údajov alebo ochrane súkromia sú jednoduché a priamočiare: údaje, ktoré nám čitateľ a/alebo návštevník dobrovoľne poskytne (e-mailová adresa), zhromažďujeme za účelom poskytovania čitateľom objednaných/vyžiadaných služieb, a to na nevyhnutný čas. Tieto údaje nie sú poskytované tretím osobám bez predchádzajúceho osobitného súhlasu čitateľa. Náš zoznam e-mailových adries čitateľov, ktorí sa na našej webovej stránke zaregistrovali (cez naše objednávacie formuláre) je v bezpečí a chránený.

Ochrana osobných údajov a zákon

Všetky poskytnuté údaje o čitateľoch spracovávame v súlade s ustanoveniami zákona č. 122/2013 Z.z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.
Ak nám čitateľ zašle e-mail, obsah ktorého by mohol byť uverejnený na našej webovej stránke alebo v našich marketingových materiáloch, bez súhlasu autora nebude pri texte uverejnené meno a e-mail autora, ale len začiatočné písmeno priezviska autora. E-mail, adresa pisateľov listov a ich plné meno nebude zverejnené, pokiaľ s tým autor nedá predchádzajúci písomný súhlas.


Akékoľvek pripomienky alebo otázky na tému ochrana osobných údajov nám zasielajte na sekretariát (at) obecjahodna.sk

OBECNÝ ÚRAD JAHODNÁ


Námestie Sv.Trojice 294/3
930 21 Jahodná

+421 (0)31 55 91 159

.
www.obecjahodna.sk

ÚRADNÉ HODINY


Pondelok: 8:00-12:00, 13:00-16:00

Streda: 8:00-12:00, 13:00-17:00

Piatok: 8:00-12:00

 

mapa